Vasile Pintea este specialist în instalații industriale din inox și coordonatorul Pintea Instal. Experiența profesională vastă, determinarea și excelența pe care a dovedit-o în execuția lucrărilor, precum și implicarea activă în coordonarea echipei noastre îl recomandă ca un adevărat profesionist.

Mai mult, Vasile Pintea este un om cald, pasionat de domeniul său de activitate ce își asumă responsabilitatea pentru investițiile beneficiarilor și pune suflet în fiecare lucrare. Este cu siguranță omul pe care îl vrei implicat în proiect atunci când deschizi o nouă linie de producție sau dorești să inițiezi o lucrare de mentenanță la cea existentă.

Specialist desăvârșit din punct de vedere tehnic, Vasile Pintea este și un team leader excelent. De-a lungul carierei sale a coordonat echipe într-un număr mare de proiecte atât în țară cât și în străinătate (Germania, Belgia, Belize, Irlanda de Nord și Bulgaria). Printre cele mai importante lucrări pe care le-a executat se numără Danone (România, cu care a avut o lungă colaborare 2006 -2013) și Becks (Germania, 2001).

Pregătirea specializată, experiența în domeniu și spiritul de echipă, în care crede și pe care îl susține în mod constant, îl ajută să ducă la bun sfârșit orice proiect. Lucrările în domeniul industriei alimentare includ: execuție instalații de apă răcită și glicolată, execuție stație de apă tehnologică, filtrată și sterilă, execuție stație de aer comprimat.